Άνοιξη 2019 - Το Solar Kitchen Bar επιστρέφει με τα σεμινάρια Ενεργοποιημένης vegan διατροφής με την Κορίνα Κονταξάκη και την ομάδα του SKB στη Λάρνακα!

Μετά από ένα χρόνο πειραμάτων και πρακτικής στην Ενεργοποιημένη Vegan Διατροφή , είμαστε ξανά έτοιμοι να εκπαιδεύσουμε εκείνους που ενδιαφέρονται στη διατροφή εκείνη, που όχι μόνο διατηρεί το σώμα μας υγιές, αλλά επίσης διατηρεί την ενέργεια μας σε ψηλά επίπεδα και βοηθάει την πνευματική μας ανάπτυξη!

Που: Στο Solar Kitchen Bar (Activated vegan) Ζήνωνος Κιτιέως 36, 3Κ 6023 Λάρνακα
Πότε: Σάββατο 18 Μαΐου 5μμ-8μμ
Τιμή: 35ευρώ (με γεύμα)


ΑΥΣΤΗΡΑ για περιορισμένο αριθμό ατόμων και δύο εθελοντές*. Παρακαλώ κλείστε τη θέση σας έγκαιρα στο τηλ. 99312710 (οι θέσεις που κλείνονται χωρίς επιβεβαίωση στα σχόλια του facebook δεν θα ισχύουν)

Η Ενεργοποιημένη vegan Διατροφή είναι ένας συνδυασμός της αρχαίας γνώσης των Γιόγκι και της ωμοφαγίας.

 

Είναι ιδανική για άτομα που :

1. Θέλουν να έχουν περισσότερη νοητική και σωματική ενέργεια
2. Έχουν πρόβλημα απορρόφησης θρεπτικών συστατικών
3. Θέλουν να τρέφονται υγιεινά χωρίς να στερούνται τη γεύση
4. Θέλουν να βελτιώσουν τη σχέση τους με το φαγητό και να μάθουν το απολαμβάνουν χωρίς τύψεις και υπερβολές.ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ :
- Τι είναι ενεργοποιημένο Vegan φαγητό. Γιατί πρέπει να τρώμε ενεργοποιημένο φαγητό και πως μπορούμε να το αναγνωρίσουμε.

-Πως ενεργοποιούμε το φαγητό μας
1. Μούλιασμα στο νερό, ωμοφαγία και φύτρα .
2. Μπαχαρικά
3. Σωστό μαγείρεμα
4. Απλότητα και όχι υπερβολική ποικιλία

-Πως αντικαθιστούμε μη ενεργοποιημένα υλικά για τις συνταγές μας.
-Υπόδειγμα μενού μιας βδομάδας.

Πρακτική : προετοιμασία πλήρες ενεργοποιημένου vegan γιόγκικου γεύματος => τρώμε!


Η Κορίνα Κονταξάκη είναι η εμπνεύστρια του Solar Kitchen Bar στη Λάρνακα. Είναι δασκάλα Γιόγκα και έχει πάρει τις γνώσεις στη διατροφή από τα διάφορα κοινόβια Γιόγκα (ashram) που ζει και εργάζεται κατά καιρούς, τα τελευταία 20 χρόνια. Μέσα από πρακτικές εμπειρίες στη διατροφή, σωματική εκπαίδευση και διαλογισμό, έχει δημιουργήσει το σύστημα διατροφής που ονομάζει «Ενεργοποιημένη Vegan Διατροφή» που στόχο έχει την καθαρότητα του νου και υψηλά επίπεδα ενέργειας για όλες τις δραστηριότητες (σωματικές, νοητικές, πνευματικές).ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Το κλείσιμο θέσης είναι απαραίτητο για τη σωστή οργάνωση μας και την προετοιμασία των υλικών. Σας παρακαλούμε κάντε τον κόπο να κλείσετε τη θέση σας στο 99312710 (Κορίνα) . Σας παρακαλούμε θερμά να μην κλείνετε θέση στα σχόλια του facebook και να θεωρήσετε ότι έχετε κλείσει θέση μόνο όταν πάρετε επιβεβαίωση από εμάς!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σεμινάρια ενεργοποιημένης vegan διατροφής απευθύνονται μόνο σε υγιή άτομα για διατήρηση υψηλής ζωτικότητας και υγείας. Η θεωρία και πράξη της ενεργοποιημένης vegan διατροφής ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται για καμιά συγκεκριμένη θεραπεία χωρίς συμβουλή ειδικού και ΔΕΝ αντικαθιστά οδηγίες γιατρών και κλινικών διατροφολόγων. Παρακαλούμε , αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν εφαρμόσετε την ενεργοποιημένη vegan διατροφή.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: Δύο άτομα που ήδη έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια μας και θέλουν να το επαναλάβουν , θα μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο δωρεάν με αντάλλαγμα να βοηθήσουν στην προετοιμασία του γεύματος και στο καθάρισμα, πριν και μετά το σεμινάριο. Οι εθελοντές αναμένεται να έρθουν 1 ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου και να φύγουν 1 ώρα μετά. Εκείνοι που ενδιαφέρονται θα πρέπει να μιλήσουν στην Κορίνα σύντομα (τηλέφωνο 99312710) .

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 18 ΜΑΙΟΥ 2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για επιβεβαίωση της θέσης σας παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99312710

2019 © Solar Kitchen Bar 

36 Zinonos Kitieos str., K 3G, Larnaca, Cyprus

Ζήνωνος Κιτιέως 36, Κ 3Γ, Λάρνακα,Κύπρος 

TEL: 24 04 06 44